Hur man tar bort ett Badoo-konto steg pro moment
Hur man tar bort ett Badoo-konto steg pro moment
Hur man tar bort ett Badoo-konto steg pro moment

Sociala natverk ar platser dar du traffar manniskor., ofta av det skapar lankar och det ar emellanat centralt att skota en bunt atstramningsniva. All far ej hantera dem, tillika ifall du i bunt grad vill vara medveten om en typ av profil som liknar din plikt alltid konsumera dem for att finn intressanta personer.

Ett fran de aldsta natverken idag ar Badoo, kant forut att vara en sida dar man far raka folk och med tiden aven mojligheten att bli kar. Det ar troligt att du nagonsin kommer att grubbla kungen att behova svika en fran dem. ehuru ditt leva redan ar stabilt och du behover torka rent.

I den arme handledningen kommer vi att belysa hur man tar bort ett Badoo-konto steg forut steg, en webbplats som har funnits darefter 2006 och med Ryssland som ursprungsland. Webbplatsen och applikationen finns tillganglig, den senare finns forut bade Android och iOS, under tiden ifall du vill hantera den i Huawei inneha du den allman i AppGallery.

Ett socialt natverk med flera miljoner konsument

Badoos siffror ar markant hoga, fastan att andra sociala natverk har kommitDet ar relevant att anfora att det har bibehallits efter avsevard forandringar. Det som ar bra med det ar att ha ett gratis konto, begransningen ar inte forut stor, trots detta inneha den flertal planer som kallas premium som ar intressanta om du vill na manga fler manniskor.

Expansionen fran detta natverk skedde under de forsta aren fran livet, efter att ha skordat en overraskande framsteg av foretaget bakom dess kreation, som kunde kika en guldgruva i det. Det ar en fran de sociala apparna dar du kan finn en person som intresserar digDet rekommenderas samt att skapa en sann profil och ej en med dromlik data.

Under 2018 registrerades omkring 400 miljoner konsument, ett av de storsta numren, som overtraffar Tinder, POF och andra aktiva sociala natverk idag. Efter detta inneha Badoo utvecklats och konsoliderats tack vare att man darefter 2006 introducerade en ganska infor allting viktig pro manniskor.

Stryka Badoo-kontot fran appen

Badoo anvands mycket ehuru det har en officiell applikation, allman kungen Android, iOS och AppGallery (Huawei), som aven inneha ett betydligt forbattrat granssnitt. Om du 2redbeans dejting webbplats Г¶versyn ej inneha kunnat prova det an, ar det lampligt att stadse ladda ner det fran Play Store, det ar helt gratis for allihopa.

Appen fokuserar kopiost pa grunderna, i synnerhet gallande det visuella, ifall du gar in fullt ut ar det stadse troligt att du hittar alternativet kvickt och utan att behova tillfraga det. Att anlanda till installningen for att stryka Badoo-konto tar enkom en minut., sa det ar typ fartfyllt kungen en transportabel division.

  • Vidga appen kungen din Android-enhet
  • Efter detta, ga till ikonen "Profil" och belastning gallande den
  • Efter det tvungen du pragla kungen ikonen medel
  • Skrida till avsnittet som sager "Konto"
  • Valj "Ta bort konto" och ma val
  • Klicka kungen knappen "Fortsatt" forut att fortskrida processen
  • Ifall han fragar ifall du har avgjort dig forut att forandra dig, sag nix och sag "tyvarr, ta bort karna konto"
  • Indicera anledningen till varfor du lamnar det sociala natverket, det ar relevant minst pro Badoo att vara medveten om det
  • Klicka slutligen kungen "Ta bort konto" och med detta faststalla hur sa du ville bega, ge det sociala natverket och ta bort din profil fran det

Ta bort Badoo-kontot fran webblasaren

Det forsta steget du har ifall du vill stryka Badoo-kontot ar att foreta detta fran en webblasare, ett steg som ar likadan giltigt som applikationen. A andra sidan ar det riktig att ifall du gor det fran terminalen plikt du folja samma steg, logga in, med anvandarnamn och losenord, det ar betydelsefullt att ha denna information.

En annan sak att spana gallande ar att efter detta kommer kontot att raderas och kommer inte att kunna anvandas, om du ej vill aktivera det igen under synonym data. Detta ar angelaget, speciellt ifall du en dag vill ateruppta aktiviteten, vilket ar bestammande om du vill mota manniskor, i slutandan giltigt dessutom i ett forhallande.

Stryka lanken till Facebook-kontot

Om du bestamde dig for att skrida in kungen Badoo med Facebook, det basta alternativet sa att det inte ar lankat ar det nodvandigt att ta bort det, vilket ar ganska vanligt i det har fallet. Det ar samt betydelsefullt att sade att ett moment att ta ar att ta bort ditt sociala natverk sa att varken det eller andra kopplas till natverket skapat fran Mark Zuckerberg.

Det ar ett moment som du plikt plocka om du bestammer dig pro att ej skapa ett konto, det ar kvickt och framfor allt giltigt i all fall darfor att det synkroniserar bra. Synonym hander med andra natverk, inklusive till exempel Instagram. Gor nast for att ta bort lanken till kontot:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *